top of page
setrelogo.png

Ohjeita

Tältä sivulta löydät ohjeita, kuinka pääset mukaan toimintaan, miten sovelluksia otetaan käyttöön ja miten niitä käytetään. Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä työntekijöihin!

Poljento Facebookissa:

Facebookissa Poljennolla on monenlaista toimintaa. Laittamalla sivumme seurantaan saat tietoa, mitä hankkeessa tapahtuu. Lisäksi Facebookissa on erilaisia aina avoimia teemaryhmiä joihin voit halutessasi liittyä:

  • Poljento-ryhmä on tarkoitettu yleiselle keskustelulle, sana on vapaa aiheesta kuin aiheesta.

  • Taide ja kulttuuri -ryhmässä keskustellaan taiteesta ja kulttuurista, esimerkiksi musiikista ja kuvataiteesta.

  • Oma koti -ryhmä on tarkoitettu keskusteluun asumisen asioista. Voit jakaa ryhmässä vaikka lempireseptisi tai kysyä siivousvinkkejä.

  • DuuniHommat -ryhmässä keskustellaan työstä ja työnteosta!

  • Anime ja manga -ryhmä on nimensä mukaisesti ryhmä animesta ja mangasta kiinnostuneille.

Tällä videolla kerromme, kuinka luot tilin Facebookiin!

Poljento Discordissa:

Discordissa Poljennolla on oma serveri. Tästä linkistä pääset liittymään serverille. Discord on keskustelualusta, jossa voit jutella teksti- tai äänikanavilla. Poljennon pelisessiot ja striimit järjestetään aina Discordin äänikanavilla jolloin voit jutella samalla muiden pelaajien kanssa. Poljennon Discordissa on paljon väkeä, joten sieltä löydät varmasti peli- ja juttuseuraa!

Tällä videolla kerromme, kuinka otat Discordin käyttöön!

Poljento Instagramissa:

Instagram on Poljento-hankkeen tiedotuskanava. Laittamalla Poljennon Instagramin seurantaan kuulet mitä hankkeessa tapahtuu, tiedotamme tulevista tapahtumista ja päivitämme sinne kuulumisiamme.

Tällä videolla kerrotaan, miten luot Instagram-profiilin!

bottom of page